Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en människa

ville vara en bra människa

i alla dina ögonkast

en bra människa

och istället slängde jag min jacka
på golvet i din hall
kollapsade i din soffa
snyltade på ditt kaffe

och dina godheter

I alla dina ögonkast
har jag sett mig nu
i alla synvinklar

jag är en människa




Fri vers av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol