Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag formade dina vingar

Det finaste jag visste var du
Men nu är du borta
Dem tog dig ifrån mig

Jag hade min alldeles egna lillasyster
Du fick mig på fall
Jag förstår inte vad som hände
Men nu är det inte vi

Du var en oslipad diamant
Och jag var havet som slippade dig
När diamanten var färdig
Behövde du inte havets vågor
Då behövde du inte mig

Jag formade dina vingar
Lät dig flyga iväg över havet
Bort från alla hemskheter
Men du föll
Föll mot mörkret.
Jag kommer aldrig glömma mina misstag
Aldrig någonsin




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös