Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnsyster, vi är infekterade


Infekterade stjärnsystrar

Jag tror inte på under längre
Du och jag e infekterade
Dem har tagit sig under våran hud

Sakta
Förstör dem för oss
Det kommer snart inte finnas någon vi
Utan vi kommer vandra
ensama längs stigen

Jag ropar på dig
Men jag får inget svar
du lyssnar inte
Jag ser dina läppar röra sig
Men jag hör inga ord

Du går längre och längre ifrån mig
Snart ser jag inte ens dig
Regndroppar faller ner från himmelen
Faller ner på min hud

Jag ser hur jag smälter
Bort
snart finns inget vi
Bara du
Och jag

Jag önska jag kunde göra något
Göra stjärnsystrarna hela igen
Men en dag
Kan vi bli hela
En dag
Men inte nu




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 12:49



Bookmark and Share


  Silvergirl
;____; <33
2009-08-20

  Carola Bouvin
Man drar inte alltid jämt man tycker inte alltid lika men om ni är "stjärnsystrar" är jag övertygad om att ni kommer att hitta tillbaks till varann igen... låt bara tiden ha sin gång.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös