Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilar i trans

Flickan sitter på brons kant
Och hör vindens sus i hennes öron
Hon ser dem fina vågorna
Som svallar fram

Det är mars
Och isen har nästan smällt
Hon ser bort mot solen
Som just håller på att gå ner
Färgerna är fina på himmlen

Bakom henne susar bilarna förbi
Helt blinda
Människorna i bilarna är
Som i en trans
Dem ser de vita sträcken på gatan
Inget mer

Hon tänker efter en gång till
Är det det här hon vill
Vill hon komma till stjärnorna?
Närdagen blir till natt
Ligger hon på botten av älven
Bilarna fortsätter köra förbi i trans...




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 392 gånger
Publicerad 2009-01-26 21:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
några grammatiska fel har smugit sig in här och var i texten, men annars var den inte så tokig
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös