Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När helvetet fryser till is

Evighetens ord
Döda blickar fångar upp
Min uppmärksamhet
Iskalla händer rör vid mina
Hjärtat bankar hårt i bröstkorgen
Blodet rusar
När frosten attakerar rosorna på din bakgård

När helvetet fryser till is
Kan du och jag bege oss till stjärnorna
När endast en stjärna syns klart på himlen
Vår stjärna

Tårarna bildas i ögonvrån
Men blir till is på kindens slut
Liksom istapparna i träden

Himlen gråter
Men tårarna blir till snö
Stora snöflingor faller ner mot marken
Jag kollar upp mot himmlen och fångar några på tungan

När helvetet fryser till is
Flyra du och jag till våran stjärna
Hand i hand flyr vi till stjärnan i ljusets hastighet




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös