Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dans med döden

Rosen blad på golvet
Blodet droppar
Ner från hennes armar
Hon vet att hon lever nu
Snart kommer hon dansa bort med döden
Över rosenbladen på golvet

När tårarna blir till blod
Då helvetet fryser till is
När hjärtat gått i krass
Då kommer döden fråga om en dans

Mellan liv och död
En dans med döden
Det gäller ditt liv

Vem har sagt att livet är lätt?
Man måste lära sig
Lev sitt liv
Innan stjärnorna faller
Innan döden tar dig på en dans

Kolla inte tillbaks
Då kommer döden
Och frågar om lov
Han tar dig på en resa genom ditt liv

En dans
Ett slut
Ditt liv




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös