Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnorna faller mot en säker död


Någonstans
I nattens mörker
Finns det nått
Som alla vill åt

Den som hittar det har tur
För det är inte ofta det händer
I nattens mörker
Faller stjärna
Efter stjärna

Önska dig nått
Kanske just din önskan går i uppfyllelse

Vad önska du dig?


Åter igen
Faller döda stjärnor mot marken
Och folk önskar och önskar
Att just deras önskningar
Ska gå i uppfyllelse

Är det rätt
Att villja att sin egna önskan ska gå i uppfyllelse
Är din önskan viktigare än någon annans

Vad är viktigast
Vad väger mest?

Döda stjärnor på himlens valv
Jag behöver din hjälp
Alla dessa önskningar
Så obetydliga
Jag önskar den lilla flickans önskning slår in
Kan du fixa det?

Hon som vill att
Krigen ska sluta
Att sammhället inte ska dömma

Lilla stjärna på himlens valv
Faller mot marken
Död




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-01-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös