Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lätt att glömma en sjuk människa

Det är så lätt att glömma en sjuk människa
som vissnar under tyngden av sitt eget liv
och räknar sekunder av återstoden

så lätt att låta vardagens bilköer och mobilsamtal
gå före den som stirrar i väggen
under ett täcke från landstinget

men när hon är borta
då saknar vi henne




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol