Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja vara nära


Någonting annat

Att vilja vara nära
Är någonting helt annat
Än att känna att det är rätt

Att vilja vara nära
När man vet att det är omöjligt
Är ett hårt slag mot hjärtat

Att vilja vara nära
Och höra någons andetag
Är en dröm

Att vara nära
Är någonting helt annat




Fri vers av Hanna Wiklund
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 14:28



Bookmark and Share


  elinbelin
Helt underbart! Älskade hela, speciellt:
"Att vilja vara nära
När man vet att det är omöjligt
Är ett hårt slag mot hjärtat"
Och det är så rätt! <3
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund