Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläää

Är det bara jag?
Bara jag?
Som blir extra känslig
Och blödig när man är sjuk?

Som elter minsta lilla sak?
Som grubblar över minsta bekymmer?
Som tycker att livet är en pina?

Nu påminns jag
Varför jag hatar vara sjuk
Blir så jävla känslig

Gråter utan
Någon som helst anledning

Finns inget
Magiskt litet piller
Som gör att man
Är frisk
Hela tiden

Vill inte vara sjuk..




Fri vers av jasmineeee
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-01-27 17:29



Bookmark and Share


    sqaniagirl
Trist och bli sjuk.
Men du kommer och krya på dig så småningom.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

jasmineeee