Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ro

Ingen ro
När det är såhär

Kan inte koppla av
För rädslan finns där hela tiden

Vad händer om jag får det mitt i natten?
Och inte själv vaknar av det?

Kan inte förlita mig
På att nån annan ska vakna åt mig

Aldrig förr har detta skrämt mig
Så mycket som det gör nu

Önskar att jag slapp
Att jag slapp känna denna oro

Får ingen ro i kroppen
Nån som förstår hur det känns?

När själen är hjälplös

Vill inte ha det såhär




Fri vers av jasmineeee
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 22:16



Bookmark and Share


    sqaniagirl
Låter för jäkligt att du har det så. Kan inte förstå hur jobbigt de måste vara för dig.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

jasmineeee