Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka finns inte att köpa på ica

Dagarna går
Lyckan kan ej finnas

Jag letar under stenar
Jag letar i havet
I rabbaten där jordgubbarna växer för fullt
Men jag hittar inte det
Det som kallas lycka

Vad är lycka egentligen?
Är det en känsla?
Ett humör?
Eller är det ett ord för vad man har att glädjas över?

Vad det än är så hittar jag det inte
Men vart ska man leta efter det?

Lycka lycka lycka
Alla vill känna sig lycklig
Vissa har tur och hittar sin lycka snabbt
Vissa har otur
Hittar den inte vart man än letar.

Vad är lycka för dig?




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 360 gånger
Publicerad 2009-01-27 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös