Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta andas

Jag älskar vatten
Jag älskar broar
Jag skulle aldrig kunna dö i vatten
Hoppa från en bro
Redan gjort
Har för mycket respekt för vatten
Jag gillar att stå på min bro och kolla ner
Jag slipper alla hemska minnen
Slipper tänka över huvud taget
Kan sitta på kanten
Bara stirra ner i vattnet
Vatten är det vackraste jag vet

Jag älskar broar mer än själva livet
Jag slipper tänka
Den säger inte hur jag får och inte får göra
Den bara står där
Det låter knäppt
Jag förstår inte på mig folk som hoppar från en bro
Kanske jag också ska hoppa igen
Ta mitt liv i vattnet
Låta vattnet tränga in i mina lungor
Göra så att jag slutar att andas
Vattnet får bort mina tankar och mtt liv




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-01-27 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös