Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ingen ser färgas maken röd

Jag ser mig om
Gillar inte det ja ser
Blod överallt på gator runt om i världen
Blod från alla svek
All misshandel
All död
Det tar inte slut
Blodet svämmar över
Färgar allt rött

Ett litet barn nånstans i världen dör
En flicka våldtas
En familj skjuts ihjäl
Men ingen reagerar
Inget man gör
Allt försvinner med vinden
Tystas ner
Man blundar o hoppas att det inte ska drabba än själv
Men nån gång kommer det till dej
Titta dig bara om
Marken är helt röd
Full me död.

Ett litet barn sitter med en kniv vill ta sitt liv
Hennes pappa är alkoholist
Hennes mamma dog i en bil olycka
Hennes vänner inget förstår
Ensam i världen är hon
Hon skär o skär tills hon inte finns mer
Ännu mer blod färgar marken röd
Snart kommer vi drunka i allas död.




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös