Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att du skulle älska mina fnasiga läppar

jag tror att du skulle älska mina fnasiga läppar

och januarihänder

men du har aldrig sett dem

och nu har jag gömt mig under vantarna

Jag tror att jag skulle svara dina

och hålla dem

men jag har aldrig sett din namnteckning

och vet inte om du är trovärdig
då du tecknar dina löften




Fri vers av Tina-sol
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 22:25



Bookmark and Share


  Blodros
man skall kanske inte skriva att en text är vacker, men den är jy det..
sorgsamt vacker!
2009-02-08

  Lejonhjärtas poesi
Hur tjusigt som helst och både läppar och händer har så mycket berätta. Härligt är när tankar besvaras med händer som mötas med omslingrande fingrar och läppar som utforskar varandra, Handstilar kan jag mestadels läsa men jag har inte förstått mig på att tolka dem, mmmmm gillar...
2009-02-01

  Nova-Liv
gillas mycket. bra som attans
2009-01-29

  Carola Zettergren
Mycket snyggt detta!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol