Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens enkla glädje




Ett skrattande dundrande leende solsken.

Människorna öppnar sej & ser på varandra.

Som barnens enkla glädje över en vän.

Mörkret upplöses när kärleken regnar frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 12:35



Bookmark and Share


  glittertindra
jättefin denna... gladtext..
2009-01-29

  Cosmic Johanna
Vackert regn du förmedlar....många som skulle behöva gå ut i regnet emellanåt.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP