Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett glas

piskad och fulständigt nedslagen

av dagens

stenhårda regndroppar och novemberkalla vindar

unnar jag mig ett glas rött.

inte för att jag behöver det

bara för att jag är värd.

värd att älska med stampade druvor

rida på ruset in i skön natt sömn

där ömtåliga älvor dansar

på min bädd

och ler. bara ler.





Fri vers av torsten i fjärran
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-08-29 21:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
härlig positiv sak det här
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

torsten i fjärran