Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ena hörnet av mitt hjärta

Det gör ont i ena hörnet av mitt hjärta.
Jag slog i där,
När jag skulle försöka ta mej in i din värld.

Den där sommaren då det nästan inte regnade något alls.

Jag tror inte att du tycker om mej.
För dina ögon ser inte ut sådär, som jag vet att ögon kan se ut.

Jag blir nog aldrig lycklig.
Då det jag bestämde mej för att leta efter aldrig verkar ha funnits.

Jag stirrar in i väggen.
Saknar allt, längtar efter något, önskar…aldrig igen.




Fri vers av TuvaMinnaLinn
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TuvaMinnaLinn
TuvaMinnaLinn