Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vet jag när jag inte vet någonting ?


och det var mulet väder och jag andades osäkerhet

försök att springa på gatorna ännu en gång

försök att hinna ifatt stjärnorna ännu en gång
precis som förut

men vi var asfaltsbarn men vi blev blombarn på landet istället
och jag saknar dig

jag vill försöka men andas inte samma luft som du längre
de gör ont för varje hjärtslag för min luft förorenas av din

bara håll mig , håll mig hårt och släpp inte taget
fast jag inte vill för jag vill gå men jag är inte
bra på att lämna aker så de är din tur att gå nu

puss & hej då

jag vet att du vill så bara gå




Fri vers av j-viderberg
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-30 18:35



Bookmark and Share


  spellbound
Kanon bra!!
2009-01-31

    Issand.
tycker detta var en fin liten text :)
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg