Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(första ordet i varje mening kan också förmedla)


Sorgen vinner över mitt glömska hjärta

Min dörr är alltid stängd nu för tiden

själ -en brinner inombords

saknar din varma kropp

dig dig dig dig dig

för den stunden vill jag uppleva igen

den tomma sängen saknar varma platser

vet inte om det går att ersätta

att något så litet betyder så mycket

du ligger aldrig mer i fönstret

är det över eller har det börjat

borta är all tid med dig

..




Fri vers av Lulijia
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lulijia
Lulijia