Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är Sveriges starkaste man

Den där stora killen...
Sveriges starkaste...
han i Letś dance...

Han kan bli slagen i magen utan att röra en min.

Men slår han sin tå i en sängkant eller ett bord
så tror jag att det gör lika ont som på vem som helst




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 10:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Visst, han har nog alldeles säkert sina känsliga ställen liksom vi vanliga dödliga.
2009-02-01

  Blodros
haha..ja, han é säkert mänsklig han med..
gillar tankegången.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol