Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

............igenom............








...när du väljer att vakna

ur dina drömmar

...i det innersta rummet

när du slår på din själs strålkastare

så borrar du i fängelsemurarna...

det gör ont att inte nå ut...

det gör ont att slå sej genom väggar av is

men ge inte upp...

... för snart är du igenom

snart är det DU som regerar

& Gud kan börja på arbeta.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 17:23



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hoppfulla ord, jag tar dem till mig!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP