Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Våra läppars möten
en början
på ett långt liv tillsammans

Nu möts vi
varje dag
men
läpparna snackar mer
än smackar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-08-30 09:17



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kan lätt bli så, men det kan vara trevligt det med :)

bra formulerat
2005-08-30

  Cris
Vad gulligt skrivet! Så är det nog ofta..
2005-08-30

    Bodil Sandberg
Hehe... ja det blir ju så - fast jag och min gubbe brukar truta med läpparna mot varann allt som oftast när vi står och snackar...
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan