Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ska hem

Jag vill klä mig i vitt

fast jag är rädd att fläcka ner mig

allt syns så tydligt
på vitt

men du älskar mig så

jag vill åka taxi
du ska be chauffören köra långsamt

även fast vi ska hem




Fri vers av Tina-sol
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol