Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rorschach

Vad ser du i plumparna?
nu ska ditt öde avgöras
vem du slutligen blir
det är gott att veta att där inom oss finns det, en som vet allt
när vi hatar en människa, så hatar vi i hans bild något som finns inom oss själva
något som inte finns inom oss, kan inte uppröra oss




Fri vers av Nikanor
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-08-30 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor