Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det för sent?


Snurra

Jag vill

Jag vill inte

Jag vill känna din kropp mot min

Jag vill kasta ut dig ur mitt liv

Men är det för sent?




Fri vers av Hanna Wiklund
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 12:58



Bookmark and Share


  peter markurth
naiv,fin..
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund