Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

japp



Och när alla frågar
har jag också en dejt ikväll

att få stå i en ring av människor
kan göra en så förbannat lycklig ibland

att när ringen frågar
så har jag också någon att vara med på nästa rast

och när jag sedan röker bort min nästa rast
med min vän ciggaretten
tänker jag
att vilken tur att jag också har en dejt ikväll



ingen annan behöver ju veta att jag
dejtar ensamheten




Fri vers av dofta
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-08-30 15:45



Bookmark and Share


  Eduardo
så sant så... känner igen mig... bra!
2005-08-31

    vilsen
bravo ! har det ngt med nya skolan att göra ?
2005-08-31

    livräddaren
sorlig!
2005-08-31

  oprivat
aaw karin...du trivs inte på spyken va?=(
2005-08-30

  Ola Rydberg
Gillade denna skarpt
speciellt
det sorgsliga slutet
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta