Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Hjärta som ett lejon,

Själ som en bergsström,

Du höll stormen tillbaka,

Länge nog,

För mej att inse denna dröm.




Fri vers av Wiggejr
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-08-30 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wiggejr
Wiggejr