Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

overkligt? verkligt?

Blickar tillbaka för mycket, en
intensiv blick av nostalgin, gav
mig en hjärtskärande min.
Bilder av det förflutna passerar förbi, de är så påtagligt att jag tror att det är nutid.




Fri vers av SannaS
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-08-30 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaS
SannaS