Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snittar

Snittar, snittar
och snittar
( bra att mingla med )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-08-30 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan