Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystiken

Behåll mystiken
fresta
med sensuella
tyger

Viska hett i mitt öra
snudda min hud
med skälvande
fingertoppar

Låt mig vänta
tills du är
alldeles redo




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-08-30 18:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja detta var en myspysdikt som frestar till
romantik - het sådan
2005-08-30

    ej medlem längre
Åh, sensuellt erotiskt skrivet, bra bra
2005-08-30

  PPQ
still going strong...du vet att jag gillar det du skriver, har alltid gjort det och gör det fortfarande den här är toppen hoppas din sommar varit bra:)
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan