Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det svårt ?

Vem kunde tro
att alla människor
var lika värda,
när vi fortfarande dömer
dom i fördom

Vem kom hit
med oskuldsfyllda ögon
och fick trampa
i skuld

Vem släppte in
människor
utan humanitet

Jag möter
dig
som du möter mig,
hur svårt är det ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-08-30 21:07



Bookmark and Share


  Propella
Verkligen ett aktuellt ämne som du fångat på ett väldigt bra sätt.
2005-09-01

  Fialotten
En bra text om ett högst aktuellt ämne
Själv skulle jag dock byta ut oskuldsfyllda mot oskuldsfulla och fundera på raderna :- när vi fortfarande dömer
dom i fördom. Bara som ett litet förslag. Så skulle den bli ännu bättre. (tycker jag) Gillar den hur som helst.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan