Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NORDOST

 

nordost

utsikt över järnvägen

jag minns

tjugonio år sen

tre pers

satt där i en lägenhet

tänk om

vi vetat vad vi nu vet!

 

 

 

jag minns

rocksångardebuten

på grand

tjugonio år sen

jag blev

aldrig nån celebritet

tänk om

jag vetat allt jag nu vet!

 

 

 

en dag

kommer jag till himlen

när jag

lämnat denna jorden

jag ska

vara där i evighet

det är

något som jag säkert vet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090203




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 15:16



Bookmark and Share


  Marie Å
Nya tider.... nya insikter...
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP