Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hat

är du den jag hatar?
är jag den du hatar?
är jag den jag hatar?
kanske jag kan älska...om jag bara kan hata




Fri vers av NågonAnnan
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnan