Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel tulpan (eller kanske en gran)

Är jag en narciss eller en tulpan?
Kanske bara en gammal gran?
Eller så är jag bara jag?
jag ytterligare en dag

Jag längtar efter nåt men vad?
Vill jag åka med dig till en hemlig stad?
Men du har ju redan gått...
bort, bort för att sova i ditt slott




Fri vers av NågonAnnan
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnan