Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är eld....

Jag är eld.
Du är is.
Men det är jag som smälter i din närvaro.
Dina ögon ser mej inte.
Trots att hela min själ skriker.
SÅ finns det bara tystnad i mellan oss!
Jag skulle göra vad som helst för att fylla ut den med ljud!




Fri vers av Mumme
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-08-31 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme