Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett vardagligt universum



har du tänkt på

hur liten en tom buss är

du sitter ensam

busschauffören där framme

allt är greppbart

och hur stor den blir

när den är fylld med människor

det är som om

närheten, trängseln

expanderar den

till ett universum

oöversiktligt oändligt




Fri vers av willex VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 10:18



Bookmark and Share


    leelee
Nä, det har jag aldrig tänkt på. Men det var en intressant tanke... ska prova den!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP