Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som...

Livet är som en dans på rosor.


TAGGIT!




Fri vers av Mumme
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-08-31 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stämmer! *ler*
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme