Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här berättelsen saknar sorgligt nog poäng. Men om jag hade varit med från början och dessutom kunnat urskilja slutet, så hade jag kunnat ta med även detta. Men man kan ju inte få allt här i livet, ofta får man nöja sig med mitten...


Half passed drunk





Intervju med en man på en tämligen välkänd krog i de centrala delarna av Göteborg. Intervjuaren jobbar förstås på en liten tidning någonstans i landet fast med viss rikstäckning av trogna gamla läsare, ungefär som de vilka fortfarande läser alster som Van Domen samt 44an Höken.
-Du är ju man.
-Det har du förbanne mig rätt i.
-Jaa… vad tror du att en kvinna skulle göra om hon fick vara man för en dag?
-En dag bara? Tja, hon skulle väl knulla runt så mycket hon bara orkade, antar jag.
-Hur mycket knulla får du då, du som faktiskt är man?
-Int blir det mye knulla, int. Det blir käftsmäll för det mesta.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP