Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett experiment.


Kali Yuga

Något snubblade från himlen,
snabbt
-något stulet, buret genom järngrindar?
Ja, jag vet inte...

Jag, framförallt förskjutet av Själv
-Förvirrad?
Själv ställer Jag närmare Er,
Nå, anar ni något?

Nej, Jag (Själv) tar tillbax,
Börjar bakom bilden...

Någon sabbade hela filmen,
Snöpligt
-Någon störig, barbariskt grov jävul?
Jude? Ja, varför inte?

Jagad, far framåt i kosmos!
-främmande?
Snarare står Jag närmare Er.
Nå, anar ni något?

Nej, det blev bara mer trassel,
fast forward, tiden tryter...

Nakna står alla, som helhet sett, ingen,
strålskadade
-må så vara, fast bortglömt är sådant.
Jordrotationen, är vi i början?

Kali Yuga förmodligen över för nu,
-för alltid?
Sånt strunt gör ingen glad,
nä, anta att allt föll i glömska,
och kalla det början.




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar