Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundår

Jag tar mitt liv dag för dag
när stressen hotar
jag motar
med djupa andetag

Jag fyller min själ med kärleksljus
och positiva tankar
jag kämpar mot min dröm
jag vet att jag kan
du står vid min sida
jag är din man

Vi har haft hundår länge nog nu
men ochså därför är vi starka
jag och du ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-05-31 21:00



Bookmark and Share


  Tothem
Så fint du skriver om kärleken! Åh vad jag känner igen.......stressen... med djupa andetag. Härligt att fyllas med kärleksljus! Tack
2004-06-01

  Roger VIP
Positivitet andas den här dikten tycker jag. Framtidshopp och styrka!
2004-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan