Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva som jag gjorde i min fagra ungdoms vår, ungdom svår? Jag har börjat få rynkor på min skrivarhands penna, säg känner du till någon ungdomsbevarande fuktkräm för pennor?


Vaccination på ett tema







Ögonen är öppna
vad jag ser
är något jag inte gillar

en verklighet strömmar emot mig
samhället idag
vilket är som en sorts skräckfilm
från filmhistoriens början
full av hack, repor o stick

Toccata och fuga
i D moll
av J S Bach




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP