Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om en text






Jag har nu åter bytt blöjor på

'Den ombytliga texten'


meddelas endast på detta sätt



utöver att jag förstås redan ikväll

åker in till Stockholm city


och ropar ut




samma budskap

över ett Sergels torg


i total förvirring




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP