Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar det om att delta eller att följa med? En äldre dikt av en yngre diktare. Vissa steg tror man sig är nya! Tiden är ny och unik. såsom tanken.


Här bredvid.

Hej, du min unga fjäril.
Jag lyssnar på ditt hjärta
din kropp.

De pulserar fram igenom mitt liv.
Jag försöker följa med, ibland hänger jag efter
ibland är jag med.

Och jag försäkrar dig att för det mesta
går jag här bredvid
lyssnar på dina vingslag.




Fri vers av Jastproject
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 19:37



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jastproject!

Fin närvaro, med de fladdrande... Hälsar vännen Fredrik
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject