Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag?

I frihetens galax snurrar jag runt bland alla åtråvärda val
Vänder ut och in på allt i det tusen möjlighetens sal

Utomlands på ett flott reatret, egen praktik eller ett rymdfik
Jag önskar att jag in i framtiden kunde få mig ett ordentligt kik

Låter hjärtat tala med sin subtila röst
Det enda stället jag kan finna mig tröst

När allt omkring går i X-2000 superfart
Vill inte hoppa på tåget jag inte vet går vart

Velar mellan att lista ut och finna mitt eget passionerade mål
Eller om jag ska låta ödet bestämma vad som ska ligga i min skål

För vem är det som vet bäst, vem är bossen
Är det mitt ego, hjärtat eller flow-gossen

Får inget svar så balansen lägger jag där mitt i mellan
Sår tillit till att allt blir bra, ska nog grubbla mer sällan




Fri vers av Rymdlövet
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdlövet