Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kändes det...


Wanna-be

Jag vill VARA egoistisk,
jag vill säga att det INTE ALLS går bra
att du åker iväg
och inte är med mig,
men jag säger INGENTING,
bara nickar och ler
som en hjärntvättad marionett.

Jag vill säga;
nej det går inte alls bra,
för JAG vill va den som spelar rollspel med dig,
JAG vill äta med dig,
JAG vill va med dig,
så NEJ du får inte gå,
men jag rör inte en min,
bara tittar och blinkar
som en söt liten docka utan hjärna.

Men ändå låter jag dig gå,
jag tillåter mig vara din
hjärntvättade Barbie utan hjärna,
jag tillåter mig själv att vara din
lydiga knähund utan ryggrad,
men ändå,
allt jag ville göra var att vara lite egoistisk;
att behålla dig för mig själv,
men jag vågade inte
och se hur det gick.

Jag blev,
en ryggradslös wanna-be!




Fri vers av Carin
Läst 1095 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-31 13:40



Bookmark and Share


  Lejonhona
Himla bra! *gilla*
2010-12-29

  Whytina
Känner igen mig och gillade den!
Underbart skrivet
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin