Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillra

 

 

Saknar inte ord
men väl en mening,
något att lägga på ett bord,
något som kan landa i ny jord.

Saknar inte lust
men letar dagar,
något som kan ge röst,
något som kan frambringa tröst.


Saknar...


Ljuger mig genom ordboken
i jakten på
en ynka liten ordbild

 

som ger kropp och styrka

 

till min saknad

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-06 00:35



Bookmark and Share


  Regn & Grus
I mina ögon en själfull dikt.. anar ett innehåll utan att förstå.
Läser orden och njuter..
2009-02-07

  KristinaE
.. läser dina ord och inom mig undrar jag - vad är det som saknas?
.. detta ord som fyller sidor!
.. vad saknas?
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt