Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 6 febr.09



Han sökte en mor
hon en far, förhållandet
blev föräldralöst




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-06 07:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket bra om hur vi kan söka hela livet efter det vi inte fick som barn. Det finns nog många förhållanden som är föräldralösa på ett eller annat sätt.
2016-02-06

    Ola L
på pricken. tummen upp
2009-02-06

  Njord
Tänkvärd senryu
Bra
2009-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller
att rätt titta
för att rätt hitta
var man bäst kan sitta!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP