Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriebubblor(hängandes i luften)

Nakna fötter
i snön

brinner

Röken ur munnarna
seriebubblor

ännu inte ifyllda




Fri vers av Tina-sol
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 12:05



Bookmark and Share


  ADC
Jag tyckte att denna var väldigt fin.
2009-02-10

  Lejonhjärtas poesi
Bara så underbar och tänk vilka snöänglar man kunde göra i all denna snö!
2009-02-09

  Blodros
den här fick mig att se något nytt, bland bilderna som kom av dina ord och för mig är det något stort!

en text som sätter igång fantasin och får en att undra vad som hände..
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol