Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring men åter vänd sen...

Spring min vän,
Bort från dina problem.

Samla styrka,
Vila ut.

Vänd din rygg mot din rädsla,
Spring från den.

Hämnta andan,
Vila dina ben.

Låt någon annan ta hand om den en stund,
Göm dej i hans armar.

Vila kroppen,
Samla lungnet.

Spring från dina faror,
Så länge du vill.

Men minns att du en dag,
Måste åter vända.

Möt dina faror med nytt mod,
Och en själ som är lugn.

Det är inget fel att spring,
Då läng som du återvänder.

För dina faror och din rädsla finns kvar,
Dem kommer väntar på dej,
Tills den dag du återvänder.




Fri vers av Broken_sword
Läst 516 gånger
Publicerad 2009-02-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword